Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot meest populaire ijsshow ter wereld. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen een van de shows van Holiday on Ice, die vol zit met (ijs-)dans, show en muziek.

De nieuwste show van Holiday on Ice, ‘Supernova’ is van 9 december 2021 tot en met 9 januari 2022 in vijf grote Nederlandse steden te zien. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs bóven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn meer dan 400 kostuums gemaakt en is een indrukwekkend 3D hightech decor ontwikkeld. Tijdens de adembenemende show ‘Supernova’ komt het publiek ogen en oren tekort, want muzikaal gezien is Holiday on Ice ook altijd een genot.

CEO van Holiday on Ice en producer van ‘Supernova’, Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “’Supernova’ staat garant voor ultramodern live-entertainment op het ijs. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om de showbeleving voortdurend opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen.”

Holiday on Ice ‘Supernova’ is te zien in:
Zwolle: 9 t/m 12 december 2021
Groningen: 16 t/m 19 december 2021
Amsterdam: 23 en 25 t/m 27 december 2021
Maastricht: 29 december 2021 t/m 2 januari 2022
Rotterdam: 7 t/m 9 januari 2022

Wil jij daar bij zijn, dan kan dat! Kaarten zijn te koop, maar nu ook te winnen via Maxazine! Wil jij je geliefde op Valentijnsdag met twee kaarten voor ‘Supernova’ van Holiday on Ice verrassen, doe dan nu mee*! Like Maxazine op Facebook en vertel ons in de comments van het bericht op Facebook naar welke show jij zou willen! Op 13 februari laten we de prijswinnaars iets weten, waardoor jij misschien je geliefde wel met een super Valentijnskado kan verblijden!

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: