Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van The Teskey Brothers.

The Teskey Brothers gaven op 22 december 2020 een digitaal concert vanaf het iconische Hamer Hall-podium te Melbourne, AustraliĆ«. Deze show werd gestreamd zodat je de band kon bewonderen vanaf thuis. Kort na het uitbrengen van ‘Dreaming Of A Christmas With You’ en ‘Highway Home For Christmas’, brachten The Teskey Brothers, samen met het Orchestra Victoria hun rauwe, soulvolle energie naar deze verbluffende liveshow.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: The Teskey Brothers live @ Hamer Hall, Melbourne (2020).

Deel: