Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Alleen is het nu niet any Friday. We beginnen het nieuwe jaar 2021 met een compleet vernieuwde ‘New Music Friday Maxazine’ playlist.

Onze redactie, onder de bezielende, strenge en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van Perry onze platenbaas heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops van de independent artiesten liggen.

Komende week heb je echt wel een lekker ontspannende, tot nadenken stemmende, tot dansen aanzettende playlist nodig want het wordt me het weekje wel. Als vanavond deze playlist live gaat weten we waarschijnlijk of onze minister president inmiddels ook geen minister president meer is. Fijn voor hem, kan hij ook de voetjes omhoog, lekker in de badkuip van onze playlist genieten als een gewone burger. Komende week komen we misschien wel allemaal lekker vroeg thuis te zitten als er een avondklok zal worden uitgeroepen. Ideaal om onze playlist te beluisteren! Als woensdag Joe Biden is geïnaugureerd als de zesenveertigste president van de Verenigde Staten is dat ook wat ons betreft een prima reden om eens de tv gewoon uit te zetten, en onder het genot van een zak knabbels de zorgen van deze wereld van je af te luisteren.

Muziek als medicijn voor het chagrijn van de wereld om je heen. Vier je liefde, pleng een traan, lach je tanden bloot, bloos om een onverwacht compliment. De wereld is meer dan alleen corona en politiek gekonkel. Op Maxazine kan je bouwen als op een Chinese snelweg door de Afrikaanse Savanne. Hij is er elke week, snel, goedkoop en je weet dat hij maar beperkt houdbaar is! Geniet dus nu.

In de lijst van deze week onder andere nieuwe materiaal van grote namen als Joss Stone, Madoux, Lana del Rey, Greta van Fleet, maar ook mooie pareltjes om te ontdekken zoals de nieuwe van Son Mieux en de prachtige single van de uit Gent afkomstige zangeres Naima Joris. En natuurlijk de nieuwe van Eut, die vanmorgen nog in première ging op Maxazine. Kortom genieten voor iedereen die van muziek houdt.

Deel: