Tussen 4 en 7 januari krijgt harpist Remy van Kesteren de mogelijkheid om zijn nieuwe show te kunnen repeteren in TivoliVredenburg. Als afsluiter van de week speelt hij op donderdag 7 januari twee keer een exclusieve Making Of show van zijn nieuwe theatertour.

Twee jaar geleden toerde harpist en producer Remy al door Nederland met een twintig-tal robots, die als een soort analoge drumcomputer zijn muzikale wereld mee helpen scheppen. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een 2.0 versie van dit orkest door Remy’s muzikale kompaan Jurjen Alkema, ook verantwoordelijk voor de oogverblindende videomapping van hun show. Harder. Better. Faster. Stronger. Langzaam zijn de robots uitgegroeid tot één groot muzikaal beest dat Remy niet alleen volgt, maar hem ook uitdaagt en verrast. Samen verleggen ze de grenzen weer een stukje verder. Geheel in lijn met deze tijd is het ook nog eens de meest coronaproof band die je je kan bedenken. Intiem, groots, de concertzaal als huiskamer en de eigen fantasie als universum.

En geheel in lijn met deze uitzonderlijke tijden is er nu ook de uitzonderlijke kans om een kijkje in de keuken te nemen van het maakproces van de nieuwe voorstelling. Remy, Jurjen en de robots nemen een select publiek mee achter de schermen, delen de ins- en outs van het project en laten de eerste nieuwe klanken horen van de voorstelling die in het voorjaar de theaters gaat veroveren.

Deel: