De mannen van Paceshifters gaan al meer dan tien jaar keihard. Maar na 10 jaar non-stop touren, het spelen van festivals in heel Europa en het uitbrengen van vier albums, was het tijd voor een verandering. Tijd voor een nieuw plan. De band besloot te streven naar een frisse aanpak en een ander geluid. Met een nieuw management, nieuw platenlabel, nieuw boekingsbureau is dat zeker gelukt.
Alles is nu anders behalve de naam van de band en het zijn nog steeds dezelfde drie kerels die veel lawaai maken.

In deze moeilijke en onzekere tijden kunnen Paceshifters niet wachten om te gaan spelen. De band kan nu al bogen op een indrukwekkende lijst van internationale festivals en heeft het podium gedeeld met onder andere Wolfmother, Therapy, Triggerfinger en Perry Farrell.

De Paceshifters zijn altijd al bekend geweest om hun energieke live-optredens waarin ze alles geven en dat is iets dat nooit zal veranderen. Op 16 oktober komen de De Paceshifters naar Burgerweeshuis in Deventer voor een extra show, nadat hun eerste was uitverkocht.

Deel: