Joya Mooi is een zangeres met een brede muzikale achtergrond: van klassieke jazz tot hiphop en soul. Stijlen die doorvlochten zijn op haar album ‘The Ease Of Others’, waarop producties van Blazehoven en Sim Fane te horen zijn. In haar muziek geeft de Amsterdamse zangeres met Zuid-Afrikaanse roots inzicht in de ervaringen van een nieuwe generatie uit de Afrikaanse diaspora en snijdt ze thema’s aan als relaties, rouw en haar gemixte identiteit.

Haar album ‘The Ease Of Others’ verscheen op 13 september, kort erna stond ze op ons podium. Onlangs bracht Joya de singles ‘Hold You Tight’ en ‘Bitter Parts’ uit in de aanloop naar haar EP, die binnenkort uitkomt. In augustus is ze back tijdens de Zomersessies! Be there!

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren ze nu de Melkweg Zomersessies! Ga eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Joya Mooi staat op 29 augustus in de Melkweg in Amsterdam.

Deel: