Unieke verrassingstours door TivoliVredenburg! Onderweg maak je vier tussenstops in Ronda, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Wie er op het podium staat is iedere keer anders, dus geen een dag is hetzelfde. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Behalve verrassingstours ontwikkelen ze ook speciale tours rondom één thema, genre of kunstvorm. Een tour duurt twee uur en er starten negen tours per dag, zowel ’s middags als ’s avonds. Er kunnen veertig mensen mee per tour.

Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht en de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten. De tour is in het Nederlands. Vanwege het succes komen er meer tours bij!

Data Walk The Line – Extra data:
18 juli: World
25 juli: Heavy
26 juli: Celtic – pagan – folk metal – traditional folk tour
01 augustus: Ramblin’ Roots

Deel: