Komende februari is Willeke allereerst te zien in twee uitverkochte concerten in het Concertgebouw. “Deze concerten waren zo snel uitverkocht dat we samen besloten hebben om er een exclusieve theatertournee aan vast te plakken”, aldus producent Robert de Vries. Vanaf eind maart tot begin 2021 zal Willeke Alberti met haar jubileumtournee in enkele theaters in Nederland te zien zijn.

“75 worden is een enorme mijlpaal, ik wil graag het hele jaar door met zoveel mogelijk mensen samen zijn en mijn verjaardag vieren”, aldus Alberti. Willeke Alberti vertelt verder: “Ik loop eigenlijk nog steeds op wolken na de twee concerten die ik in 2019 in AFAS Live heb gegeven. Wat was het geweldig en wat heb ik genoten. Dit heeft mij enorm geïnspireerd om weer het theater in te gaan. Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.”

De grande dame van de Nederlandse muziek zal samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar ruim 60-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals ‘Mijn Dagboek’, ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘Telkens weer’. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze theatertournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes.

De theatertournee van Willeke Alberti is slechts 15 keer te zien in theaters door het hele land en wordt op passende wijze afgesloten in Koninklijk Theater Carré, op 22 januari 2021.

Willeke Alberti Jubileumtour:

za. 28 maart, 20:00 Theater aan de Parade Den Bosch
ma. 18 mei, 20:00 Beatrix Theater Utrecht
za. 5 september, 20:00 Stadsschouwburg De Vereeniging Nijmegen
zo. 6 september, 14:30 Chassé Theater Breda
do. 17 september, 20:00 De Spiegel Zwolle
za. 26 september, 20:00 Rijswijkse Schouwburg Rijswijk
zo. 11 oktober, 15:00 Oude Luxor Rotterdam
vr. 16 oktober, 20:15 Muziekgebouw Eindhoven
zo. 1 november, 14:30 Spant Bussum
zo. 8 november, 14:30 Theaters Tilburg
do. 3 december, 20:00 KAF Almere
zo. 6 december, 14:30 Goudse Schouwburg Gouda
wo. 30 december, 20:00 Theater Orpheus Apeldoorn
za. 16 januari, 20:00 Theater Almelo Almelo
vr. 22 januari, 20:00 Koninklijk Theater Carré Amsterdam

Deel: