Gilbert O’ Sullivan komt in 2020 voor een eenmalig concert naar Nederland en treedt op in de grote zaal van  Muziekgebouw Eindhoven op zaterdag 1 februari. De legendarische singer-songwriter, bekend van diverse hits in de jaren zeventig, bracht onlangs een nieuw album uit. De titel van deze langspeler luidt heel toepasselijk ‘Gilbert O’Sullivan’. Met zijn solovoorstelling ‘Just Gilbert’ zal hij zowel oude als nieuwe hits ten gehore brengen in Eindhoven.

Wil je kaarten winnen voor dit concert? Like dan Maxazine en beantwoord onder het bericht op Facebook de volgende vraag: “Met welk lied noteerde Gilbert zijn eerste notering in de Nederlandse hitlijsten?”*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: