Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 22 november 2019.

Deze week is de Spotify Playlist van Maxazine weer net zo spannend als een impeachmenthearing in Washington. Met net aan 100 kilometer per uur, kwamen de recensenten bij elkaar op een tochtige snelwegparking ergens in the middle of nowhere. Voor het eerst werd een compleet stikstofvrije muzieklijst samengesteld, zeker weten dat we zo dus geen eco gezeik krijgen met Greta Thunberg. We zetten dit beleid door en er worden, as we speak meer enzymen door het kantinevoer geroerd, dit resulteerde in een prachtige lijst met onder andere nieuw en oud werk van the likes of:  Hooverphonic, Colin Blunstone, Nona, Roachford, the Avett Brothers, Dermott Kennedy, Nitzer Ebb en Karsu.
Een inclusievere , meer maatschappelijk verantwoorde lijst, met alle muzikale kleuren van de regenboog, zal je zelfs niet vinden op de telefoon van Rob Jetten. Geen excuus meer om niet NU meteen te gaan luisteren.
Houdoe !

Deel: