Jake Isaac keert terug naar Nederland. De populaire singer-songwriter uit Londen speelt op dinsdag 21 april in Paradiso Noord in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start vandaag om 11:00 via paradiso.nl

Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. ZIjn live-reputatie is indrukwekkend. Met een aanstekelijke combinatie van indiefolk, soul en funk lijkt Jake Isaac de ideale festivalact, maar ook in de clubzalen maakt hij indruk.

Eerder stond Jake Isaac in de grote zaal van Paradiso en speelde hij vele uitverkochte shows in Nederland. Onder meer Glastonbury, Into The Great Wide Open, Festival Noorderzon, Motel Mozaïque en Eurosonic hebben al kennis gemaakt met de energieke show van Jake Isaac en band.

Jake Isaac lanceert tevens zijn nieuwe single ‘Waisting My Love’. Samen met zijn vorige single ’10 Steps to Heaven’ staat deze track op zijn nieuwe EP die in maart 2020 zal verschijnen.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

Deel: