PRONK releasete vorige week het debuutalbum ‘Party Music For Outsiders’ via Excelsior Records. PRONK is het solo project van Arjan Pronk (bassist van Bökkers). Samen met zijn band, bestaande uit Seb Dokman (Paceshifters), Henk Jonkers (Fatal Flowers / Hallo Venray) en Gerben Bielderman (PAUW) gaat hij in januari en februari het land in voor een korte tour. PRONK staat garant voor garage rock in de moerstaal.

Als opening van de tour speelt PRONK op zondag 12 januari een show in de Schoenmaker in Luttenberg. Aanvang van deze show is 16:00 uur. Daarna speelt de band onder andere nog in Eindhoven, Rotterdam en Hengelo. Kaarten voor de shows zijn per direct verkrijgbaar.

TOURDATA PRONK

12 januari, Cafe de Schoenmaker, Luttenberg
24 januari, Zwarte Ruiter, Den Haag
25 januari, Beerland Festival, Metropool Hengelo
30 januari, V11, Rotterdam
07 februari, Wilhelmina, Eindhoven

Deel: