Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danny Vera in het Chassé Theater.

Concerttip woensdag 6 november: Danny Vera in het Chassé Theater

Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Waar hij tijdens eerdere tours met band of zelfs helemaal alleen te zien was, voegt Danny er deze keer een blazerssectie én strijkensemble aan toe. De muziek van zijn nieuwe album ‘Pressure makes diamonds’ zal groots worden gebracht.

De Middelburgse singer-songwriter,bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij creëerde New Black And White als een nieuw genre van originele muziek. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren.

In Pressure makes diamonds zie je Danny Vera zoals je hem nog niet eerder zag!

Deel: