Legendarische singer-songwriter van voormalig SUPERTRAMP Roger Hodgson staat met zijn band wederom in Koninklijk Theater Carré. Roger Hodgson is één van de meest herkenbare stemmen uit de geschiedenis van de rockmuziek. Hodgson geeft een show van twee uur en neemt het publiek mee op reis door meer dan 40 jaar muziekgeschiedenis. De kaartverkoop start zaterdag 2 november om 10.00 uur via www.carre.nl

Na twee uitverkochte voorstellingen dit jaar, komt Roger op 4 en 5 September 2020 terug naar zijn zo geliefde Carré. In zijn Breakfast in America 2020 Tour komen alle tijdloze Supertramp hits voorbij zoals ‘Give A Little Bit, ‘Dreamer’, ‘It’s Raining Again’ en vele andere nummers met onvergetelijke herinneringen. Roger Hodgson was de medeoprichter van Supertramp en de componist, tekstschrijver en zanger van hun vele wereldhits. Hij speelde 14 jaar lang met deze formatie. Roger werd onderscheiden met twee belangrijke awards van de ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers) voor zijn muziek.

Na z’n concert in The Royal Albert Hall schreef de Evening Standard: “Het grootste compliment dat we Roger kunnen geven is dat hij nu live nog beter klinkt dan in de opnamestudio meer dan een generatie geleden”.

Deel: