Eén van de dampende hoogtepunten van DDW Music Festival 2018. Daarna brachten ze hun electro gekkenhuis met succes naar Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Nu komt de Antwerpse unurban band Borokov Borokov hun een stampende mix van verschillende genres, zoals Hi-NRG, punk, global pop, hardcore, lounge music en power ballads. Absurdistische, experimentele en dansbare electronica met Vlaamse zang hierheen brengen.

In tegenstelling tot wat de groepsnaam – een cocktail van slechts twee identieke ingrediënten – insinueert, is de muziek van Borokov Borokov een hutspot van uiteenlopende genres. De groep van vier losbollen uit de beruchte Antwerpse wijk Borgerhout is een typisch lid van de vroeg twintigste-eeuwse ‘beweging van gevoel’. Anders gezegd: ze feesten alsof de wereld morgen vergaat.

Borokov Borokov komt op 1~4 februari naar Paradiso in Amsterdam en dat gaat zeer zeker een feestje worden!

Deel: