Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Massada in het Forum Theater.

Concerttip zaterdag 7 september: Massada in het Forum Theater

Precies 40 jaar na hun optreden op Pinkpop (1979) presenteert Forum Sittard in samenwerking met Ap Art Events de band Massada! Noteer snel zaterdag 7 september in je agenda, want dan wordt het genieten van al hun grote hits zoals ‘Dansa’ , ‘Latin Dance’, ‘Sajang E’ en ‘Arumbai’!

Massada
Rock wordt vermengd met Latijns-Amerikaanse invloeden, funk en soul en laat ook de Molukse roots horen. De band kenmerkt zich door het grote aandeel van percussionisten in de bezetting. Hun sound wordt vaak vergeleken met die van Santana. Latin rock van de allerbovenste plank. En bovenal heeel erg dansbaar. Dansa… don’t quit dancing… the time for JOY is NOW! In april 2018 verscheen er een CD/DVD-Box met de naam ‘Boronda’. Een prachtige box en tevens een levend bewijs dat deze band na 40 jaar nog steeds staat als een huis!

Deel: