Robert Jan Stips heeft zelf het initiatief genomen om de eerste 5 Supersister albums opnieuw uit te brengen op 180 grams gekleurd vinyl.

Robert Jan Stips: “Ik ben blij en bijzonder dankbaar dat onze muziek nog steeds zo gewaardeerd wordt en dat de serie LP’s een wedergeboorte beleeft met zo’n hoge kwaliteit vinyl uitgave! We staan er fraai en gekleurd op, de hoezen zijn zo origineel mogelijk, ze klinken als de klok ondanks dat ‘ie al die jaren stevig heeft doorgetikt… kortom, voor ons en alle Supersister liefhebbers een kroon op ons werk, wat de 
tand des tijds gelukkig met glans heeft mogen doorstaan.”

Deze classics uit de Nederpop zijn exclusief te koop in de webshop van supersister.nl en zullen vanaf 30 september geleverd worden. Het is een gelimiteerde oplage, van elke titel worden er 500 geperst.

Op 5 december staat in Musis Sacrum – Arnhem nog éénmaal een feestelijk groot SUPERSISTER PROJEKT 2019 concert gepland, in complete ‘all-star’ bezetting:
oer-Supersister drummer Marco Vrolijk, verder op drums Cesar Zuiderwijk, Rob Kloet, Leon Klaasse, Rob Wijtman, op bas Rinus Gerritsen en Bart Wijtman, viool: Marieke Brokamp & Thijs Kramer, trombone: Bart van Gorp & Junior Huygen, keys Robert Jan Stips en Peter Calicher en naast Robert Jan Stips op vocals: Henk Hofstede, Joke Geraets en Freek de Jonge.

Daarnaast is in oktober een clubtour gepland, een tot 4-‘mans’ formatie gestroomlijnde afvaardiging met Robert Jan Stips (keys/vocals), Marieke Brokamp (viool), Bart Wijtman (bas) en Leon Klaasse (drums). De band speelt een mix van bekend oud Supersister en nieuw RETSIS REPUS materiaal.

Tourdata:
10 oktober – TivoliVredenburg, Utrecht
11 oktober – Boerderij, Zoetermeer
13 oktober – Mezz, Breda
18 oktober – Cacaofabriek, Helmond
20 oktober – Wennekerpand, Schiedam
25 oktober – Patronaat, Haarlem
26 oktober – De Spot, Middelburg

*5 december – Supersister Project 2019 – Musis Sacrum, Arnhem
All Star Bezetting

Deel: