Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Brittany Howard in Paradiso.

Concerttip maandag 2 september: Brittany Howard in Paradiso

Brittany Howard, de gevierde zangeres en gitarist van de GRAMMY-winnende band Alabama Shakes, brengt op 20 september 2019 haar solo debuutalbum ‘Jaime’ uit. De eerste single ‘History Repeats’ is al te beluisteren. “Het is evengoed een persoonlijke plaat, als een plaat over de mensheid geworden,” vertelt Howard over ‘Jaime’. Het album is vernoemd naar haar zusje, die op jonge leeftijd is overleden. Het album is opgenomen met Alabama Shakes-bassist Zac Cockrell, de innovatieve en zeer talentvolle jazz toetsenist Robert Glasper en drummer Nate Smith. Het optreden in Paradiso is het enige Nederlandse optreden van Brittany dit jaar.

Deel: