Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Don McLean in het Openlucht Theater Amsterdamse Bos.

Concerttip maandag 26 augustus: Don McLean in het Openlucht Theater Amsterdamse Bos

Hij schreef popgeschiedenis met ‘American Pie’, ‘Crying’ en ‘Vincent’ en we zijn ongekend trots dat we deze naam hebben kunnen toevoegen aan de Live At 2019 programmering: Don McLean komt namelijk maandag 26 augustus naar het Amsterdamse Bos!

Met de komst van deze wereldberoemde Amerikaanse singer-songwriter hebben we een grote wens in vervulling zien gaan en een levende legende naar het theater weten te halen! Hij werd in de jaren ‘70 wereldwijd bekend met zijn adembenemend mooie muziek en vandaag de dag is de 73-jarige zanger nog altijd even relevant als indrukwekkend en puur. Dat bleek maar weer toen hij in 2014 terecht werd opgenomen in de Songwriters Hall Of Fame als bekroning voor zijn werk.

In het Amsterdamse Bos gaat het met de imposante sterrenhemel als natuurlijk decor gegarandeerd een legendarische “Starry Starry Night” worden en we kunnen niet wachten tot Don McLean zijn schat aan levenservaring en parels van liedjes met ons komt delen.

Deel: