Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Typhoon in de Tolhuistuin.

Concerttip zondag 25 augustus: Typhoon in de Tolhuistuin

In 2014 verscheen Typhoons album ‘Lobi da Basi’ (Liefde is de Baas). De plaat bereikte al enige tijd geleden de platinum-status. Vier jaar vol uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz volgden. Daarnaast was Typhoon huisband van DWDD en werden er ook nog nieuwe singles uitgebracht. Songs als ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’ en ‘Surfen’ werden omarmd door fans en radio. De single ‘Wereld van verschil’, een samenwerking met ‘BLØF’ in 2017, was zelfs het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio.

Geen saai moment dus. En daarom nam Typhoon dit jaar een tijdje rust, zodat hij aankomende zomer weer vol inspiratie het podium op kan. Op 25 augustus geeft hij in de tuin van Paradiso Noord twee akoestische optredens in een intieme setting met zijn ‘Akoestische Veranda Sessies’. Samen met enkele leden uit zijn Titanenband steekt hij op deze zomeravond zijn bekendste nummers maar ook nieuwe songs in een ander jasje.

Deel: