Amsterdamse promoters Audio Obscura hebben de avontuurlijke zoektocht voortgezet naar de meest unieke locaties met de aankondiging van twee speciale evenementen tijdens Amsterdam Dance Event. Dit jaar wordt wederom een selectie van de grootste namen in house, disco en techno samengebracht op donderdag 17 en zaterdag 19 oktober in het fameuze Amsterdam Centraal Station.

Op donderdag 17 oktober zullen power house Motor City Drum Ensemble en lokale held Young Marco het stationsgebouw vullen met gevarieerde platen uit eigen collectie en de unieke tunes en vibes waar zij internationaal bekend om staan.

Zaterdag 19 oktober slaat Audio Obscura de handen ineen met niemand minder dan Patrick Topping en zijn recent gelanceerde label Trick. Een labelnight met naast de headliner himself, Krystal Klear, Man Power en Spencer Parker op de line-up. Zij zullen garant staan voor een onvergetelijke nacht.

Tijdens de Amsterdam Dance Event shows openen de deuren om 22:00 en sluiten deze om 05:00. Audio Obscura zal het Centraal Station tot een waar ADE paradijs transformeren en vanzelfsprekend voorzien van geluid en licht van wereldklasse. Het afgelopen jaar liet Audio Obscura met Mariel Ito (aka Maceo Plex), Joris Voorn en Charlotte de Witte het Centraal Station al op zijn grondvesten doen schudden. Eerder maakte de organisatie de events in het Muziekgebouw aan ‘t IJ bekend. Keep an eye out voor nog meer bijzondere aankondigingen.

De kaartverkoop start woensdag 14 augustus om 12.00 uur

Deel: