Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Peter Doherty & The Puta Madres in het Amsterdamse Bostheater.

Concerttip zondag 21 juli: Peter Doherty & The Puta Madres in het Amsterdamse Bostheater

Peter Doherty komt naar het Amsterdamse Bostheater!! Hij werd natuurlijk bekend als zanger en gitarist van The Libertines en later Babyshambles maar komt zondag 21 juli naar het bos voor een unieke openluchtshow met zijn nieuwe band: The Puta Madres.

Er is al veel over Doherty gezegd en geschreven. Vaak wordt hij betiteld als het ‘enfant terrible’ van de Britse muziekscene maar ook minstens even vaak als kleurrijk artiest en alleskunner. Een ding is zeker: hij is oprecht, doet alles wat hij doet vol overgave en heeft al vele te gekke albums op zijn naam staan!

Daarover gesproken: zijn laatste soloalbum ‘Hamburg Demonstrations’ – met daarop het wonderschone ‘I Don’t Love Anyone (but You’re Not Just Anyone)’ – kwam iets meer dan twee jaar geleden uit en kon gelijk op zeer lovende kritieken, en terecht. Dit jaar komt hij met een volledig nieuw album waarvan ‘Who’s Been Having You Over’ als eerste single is uitgebracht, dat smaakte naar meer! We geven ons maar wat graag even over aan Peter en de zijnen tijdens een avond onvervalste en pure muziek in het bostheater, let’s go!

Deel: