Vandaag brengt de Zuid Afrikaanse band The Parlotones hun nieuwste single ‘Antidote’ uit. Het nummer is afkomstig van het recente album ‘China‘. Het nummer is geschreven door Parlotones-lid Rob Davidson. ‘Antidote’ heeft een donker thema ondanks dat het nummers is verpakt in een vrolijk jaren 80-jasje. Vandaag gaat de geweldige videoclip van ‘Antidote’ in première op Maxazine.

The Parlotones staan sowieso al ​​bekend om het uitbrengen van gave muziekvideo’s en hetzelfde geldt dus voor ‘Antidote’. De band is niet voor niets Zuid-Afrika’s grootste rockband, en tourde in het verleden al samen met Coldplay en Starsailor, trad op als main act op de openings-ceremonie van het WK voetbal in Zuid-Afrika, samen met de Black Eyed Peas, Alicia Keys, en Shakira. De band was daarbij ook nog eens de eerste Zuid-Afrikaanse band ooit die optrad in het Coca-Cola Dome in Johannesburg, de grootste concertzaal in Zuid-Afrika. Frontman Kahn Morbee was uiteindelijk ook coach bij The Voice of South-Africa.

‘You’re the ocean, I’m the sea. You’re the voice that calls to me’

Maxazine kent de band al vele jaren (in 2010 had maxazine al een interview met frontman Kahn Morbee) en het wordt nu tijd dat ook de rest van Nederland The Parlotones gaat leren kennen. 7 November staat de band in Q-Factory in Amsterdam voor een concert. Maar vandaag gaat dus zoals gezegd de nieuwe clip van De Parlotones in première, en natuurlijk dus op Maxazine.

Deel: