In de aanloop naar de Popronde en hun eerste live shows brengt MONTBLANK hun single ‘Nothing To Lose’ uit op 5 juli 2019. Deze maakt deel uit van een reeks single releases in de zomer en een te verwachte EP in september.

Songs produceren met grootse beats en nog grotere hooks: Montblank combineert hun wortels in de Utrechtse (NL) muziekscene met een mondiale attitude in het schrijven van krachtige popmuziek. Met de intentie van Sam Smith en de directheid van Chvrches weet de band een genre vervagende mix van elektronische hiphop en alternatieve popmuziek te creëren.

Nog voor hun debuut als live-act weet de band een impact te maken met hun podcast en DIY aanpak bij het bouwen van hun herkenbare en unieke custom stage verlichting. Nieuwsgierigheid is gewekt bij de release van hun eerste singles “Get Us Out’ en ‘Avalanche’ in 2018. Daarna tekenden zij in maart 2019 bij Massive Music als Massive Talent.

‘Nothing To Lose’ geeft een aangrijpende blik op de herkenbare angst om jezelf te veranderen. Met de invloed van onze samenleving word je aan het denken gezet en voor keuzes gesteld die niet altijd in je eigen belang zijn. De realisatie dat je niets zult verliezen door het ondanks deze vrees toch te proberen is wellicht heel waardevol.

Deel: