Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Twelve Foot Ninja in Patronaat.

Concerttip woensdag 19 juni: Twelve Foot Ninja in Patronaat

De fusion metal geweldenaars van Twelve Foot Ninja komen terug naar de plek waar het allemaal ooit begon in Nederland. De Australische band was in 2017 nog nooit eerder in Nederland geweest, maar blies vervolgens een uitverkochte zaal weg. Deze zomer komen ze eindelijk terug én dat met nieuwe muziek op zak. Met hun debuut ‘Silent Machine’ deed de band de metalscene verstelt staan, om het dunnetjes over te doen met ‘Outlier’. Nieuwe muziek komt er aan en wij kijken er reikhalzend naar uit!

Deel: