Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Paladins in De Bosuil.

Concerttip vrijdag 14 juni: The Paladins in De Bosuil

The Paladins een Amerikaanse rootsrock, rockabilly, bluesband uit San Diego. Begin jaren ’80 werd deze band opgericht door gitarist Dave Gonzalez en de contrabassist Thomas Yearsley. De band was op dat moment in hun carrière een normale schoolband. In 2005 viel de band uit elkaar maar sinds de reünie in 2014 zijn we weer helemaal terug! De band bestaat vandaag nog uit Dave Gonzalez zelf op de gitaar, Thomas Yearsley op de contrabas en niemand minder dan Brian Fahey op de drums.

Tot op de dag van vandaag hebben zij 9 studioalbums opgenomen en een goede reputatie opgebouwd als hardwerkende live-band. Deze reputatie hebben ze te danken aan hun jaarlijks meer dan 200 shows over de hele wereld.

Deel: