Volgende week zondag is het zo ver; hét hiphopfestival van Rotterdam vindt plaats! Op 23 juni 2019 wordt het Afrikaanderpark in Rotterdam Zuid voor de tweede keer omgetoverd tot hiphopcity tijdens het Get Loose Festival.

Get Loose Festival

Na de vele positieve reacties over de eerste editie van Get Loose kon een tweede editie niet uitblijven. Get Loose is met een line-up die voor een groot deel uit lokale acts bestaat een écht Rotterdams feestje.  Festivaldirecteur Y.M.P: “Het is belangrijk je lokale talent te ondersteunen. Dat doe ik door een festival te organiseren en al dat talent een podium te bieden. Samen met bekende artiesten moeten zij ervoor zorgen dat Get Loose ook tijdens de tweede editie van dit evenement een onvergetelijk evenement wordt”. Naast hiphopacts wordt het publiek bediend met optredens van DJ’s, spoken word artiesten, urban dancers en graffiti artiesten.

Get Loose wil Rotterdam weer op de kaart zetten als hiphophoofdstad van Nederland en het publiek meegeven waar peace, love and unity voor staan. Het festival begint om 13.00 uur en is om 23.00 uur afgelopen.

Tijdens de organisatie van het festival is ook dit jaar veel contact geweest met buurtbewoners en lokale ondernemers. De betrokkenheid is groot. Get Loose moet er dan ook voor zorgen dat Rotterdam Zuid en met name de Afrikaanderwijk op 23 juni in het zonnetje wordt gezet.

Deel: