Op 23 maart 2020 staat multi-instrumentalist Jett Rebel in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam voor een solo concert. Eerder dit jaar gaf hij ook al een concert in Koninklijk Theater Carré, die show was volledig uitverkocht. Kaarten voor het concert zijn nu al te koop.

Eerder dit jaar tourde Jett Rebel nog met zijn Unconditional Love Tour door Nederland waarbij hij diverse zalen aandeed. Maxazine, maar ook het publiek was zeer lovend over deze theatertour.

Jelte Tuinstra – oftewel Jett Rebel – is één van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. De multi-instrumentalist staat bekend om zijn energieke liveoptredens en ongekende virtuositeit. Zijn levensverhaal leest sinds de release van debuutalbum ‘Venus & Mars’ in 2013 als een jongensboek: zo bracht hij o.a. in 2016 en 2017 maar liefst 3 albums uit in 12 maanden, speelde hij zijn grootste eigen show ooit in Rotterdam Ahoy en is hij een graag geziene gast op festivals als Lowlands, Paaspop, Pinkpop en de grote Bevrijdingsfestivals. Vorig jaar bracht hij zijn zevende album genaamd ‘7’ uit, met hitsingles ‘Perfect Lady’ en ‘Amy’.

 

Deel: