Soms moet je in het leven risico’s nemen. Dat is wat Bon Sjef & Phill Ballins dachten bij het maken van hun nieuwe track. Het derde lid van de act (ELVILIA.) zie je normaal achter de draaitafels maar voor deze track hebben de jongens hem gevraagd om het nummer met 16 bars te blessen. De jongens laten zich bij deze single van een andere kant zien. Bloedserieus met een knipoog.

Zelf zeggen ze hierover: “De muziek die wij samen maken en de scene waarin we zitten kun jij bijna niet overleven als je jezelf niet in de gelegenheid stelt een risico te nemen” aldus Bon Sjef.

De basis voor de Bon Sjef & Phill Ballins sound is gelegd maar ze laten wederom zien dat ze een nieuwe ontwikkeling hebben doorgemaakt. Afgelopen jaar is de debuut EP ‘Move Een Beetje’ uitgekomen, hebben de Utrechters twee videoclips uitgebracht en lag de focus met name op nieuw materiaal schrijven en het uitbouwen van de live experience. Inmiddels zijn Bon Sjef & Phill Ballins uitgegroeid naar Bon Sjef & Phill Ballins KOLLECTIVE. Er heeft er zich een groep getalenteerde muzikanten om de jongens heen gevormd. Nu staan ze met een dynamische 8-koppige formatie op het podium.

‘Risico’ is nu uit, en wordt op 26 april gepromoot tijdens de Koningsnacht in Lucasbolwerk in Utrecht.

Deel: