Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Mo Lowda in Hedon Zwolle op 16 maart. De Amerikaanse performer Mo Lowda maakte zijn eerste meters in de ruige kelders van Philadelphia tussen de resten bier. In 2013 debuteerde hij onder de naam Mo Lowda & The Humble met zijn eerste goed ontvangen album. Dit jaar speelt hij alleen al in Amerika meer dan 150 shows en bracht hij tevens zijn nieuwe album Creatures  uit.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het Facebook-bericht de persoon met wie je zou willen gaan. Wie weet winnen jullie samen een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: