Kraantje Pappie en Miss Montreal zijn toegevoegd aan de line-up voor hello festival. Kraantje Pappie, de HipHop trots van het Noorden, is zaterdag de afsluiter op de Zebrastage. Miss Montreal opent zondag op de mainstage van het festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Eerder al werden o.a. Lenny Kravitz, Little Steven and the Disciples of Soul, BlØF, Daniel Lohues, Milow, Paul Carrack, Golden Earring, Midge Ure, Lil Kleine Live Show, VandenBergs Moonkings, DareDevils, DeWolff en Van Dik Hout bekendgemaakt voor het festival op 8 & 9 juni in Emmen.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is zaterdag 8 juni de afsluiter op de Hello festival Zebrastage. De HipHop trots van het Noorden is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Het laatste album DADDY behaalde binnen één week de gouden status en kent platina- en dubbel platina hits als ‘Lil Craney’ en ‘Liefde In De Lucht’. Richting 1.000 optredens op zijn c.v. en grote shows op o.a. Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Zwarte Cross, Pinkpop en straks op 5 april in een uitverkocht AFAS LIVE bezorgen Kraantje Pappie een onschendbare live-reputatie.

Miss Montreal

Miss Montreal zorgt op 9 juni voor een stralend begin van de tweede festivaldag. Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en scoorde hits als ‘Heaven Say Hell’ en ‘Writing Stories’. De afgelopen jaren stonden vooral in het teken als coach van The Voice Of Holland, een EP met hele persoonlijke liedjes plus een uitverkochte club tour. En zoals gebruikelijk; elke zomer op heel veel festivals spelen. Dat laatste doet ze ook 9 juni op de Hello festival Mainstage in Emmen.

Deel: