Jake Isaac komt solo voor twee shows naar Nederland om onder andere nieuwe songs uit te proberen. De singer-songwriter uit Londen speelt op zaterdag 6 april in Amsterdam (Vondelkerk) en op zondag 7 april in Utrecht (TivoliVredenburg-Hertz).

Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. Als Jake alleen op het podium staat, komt de intensiteit van zijn stem en zijn muziek extra goed naar voren. Ook kan hij zo mooi nieuwe songs van zijn aanstaande nieuwe album en liedjes van zijn recent verschenen EP ‘We Used To Dream’ live uitproberen.

Isaacs live-reputatie is indrukwekkend. Met een aanstekelijke combinatie van indiefolk, soul en funk lijkt Jake Isaac de ideale festivalact, maar ook in de clubzalen maakt hij indruk. Eerder stond Jake Isaac met zijn band al in de grote zaal van Paradiso en speelde hij vele uitverkochte shows in Nederland. Onder meer Into The Great Wide Open, Festival Noorderzon, The Brave, Motel Mozaïque en Eurosonic hebben al kennis gemaakt met de energieke show van Jake Isaac met en zonder band.

Deel: