Dayna Kurtz is een Amerikaanse singer-songwriter die al jaren intensief tourt. Haar stem is warm, krachtig, intens en grijpt enorm aan. Ze wordt tevens geroemd om haar indrukwekkende (slide) gitaarspel. Kurtz wordt vergeleken met grootheden als Nina Simone, Marianne Faithfull en Jeff Buckley. Ze trad op met wereldartiesten als Elvis Costello, Richard Thompson, Rufus Wainwright, BB King en Norah Jones. De laatstgenoemde is tevens een goede vriendin. Ze hebben samen diverse nummers opgenomen.

Op zondag 20 januari treedt Dayna op in het Zaantheater in Zaandam en jij kunt hiervoor kaarten winnen. Like Maxazine Noord Holland en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij een paar kaarten!

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: