Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kylie Minogue in AFAS Live.

Concerttip donderdag 22 november: Kylie Minogue in AFAS Live

Kylie presents Golden staat in het teken van Kylie’s nieuwe en veertiende studio-album ‘Golden’, dat begin april werd uitgebracht. De plaat werd gedeeltelijk in Nashville opgenomen en heeft dan ook sterke country-invloeden. De eerste single en album opener ‘Dancing’ werd haar eenenvijftigste single die binnenkwam in de UK Top 40 charts. Tijdens haar show in AFAS Live zal niet alleen nieuw materiaal de revue passeren, ook oudere nummers worden omarmd. Kylie legt de lat voor haar liveshows graag hoog: voor de Kylie presents Golden shows belooft de femme fatale een nieuwe, extravagante productie.

Kylie Minogue brak in 1988 internationaal door met het nummer ‘I Should Be So Lucky’ en heeft inmiddels een heleboel hits op haar naam staan. In Nederland scoorde ze met nummers als ‘Spinning Around’ en ‘Can’t Get You Out Of My Head’ grote hits. Minogue trad voor het laatst op in AFAS Live in 2011.

Deel: