De Britse band Coldplay brengt op 7 december een nieuw live album uit genaamd ‘Live In Buenos Aires’. Het album is opgenomen op 15 november 2017 – de laatste avond van de succesvolle ‘A Head Full Of Dreams Tour’. Het album zal maar liefst 24 nummers tellen. Het is de eerste keer dat Coldplay een concert in zijn volledigheid uitbrengt. Samen met het album komt er een twee uur durende concertfilm ‘ Live in São Paulo’ uit, die een week eerder is opgenomen, tijdens het concert van 8 november 2017. Aanvullend is vanaf vandaag ook ‘Viva La Vida’ van ‘Live In Buenos Aires’ beschikbaar voor stream/download samen met de ‘Live In São Paulo’ video.

Op 16 november brengt de band ook een documentaire uit: ‘A Head Full Of Dreams’. Deze werd geregisseerd door Mat Whitecross en biedt een intieme kijk in het succesverhaal van de band: hoe ze van de achterkamertjes in Camden pubs zijn uitgegroeid naar uitverkochte arena’s over de hele wereld. De kern van de documentaire is het verhaal van de onvoorwaardelijke vriendschap van de bandleden, zelfs met de velen ups en downs. Het live album zal beschikbaar zijn op CD en alle DSP’s. Ook komt er een album/dvd verzamelbox uit op CD/DVD en LP/DVD, welke het ‘Live In Buenos Aires’ album bevat, de ‘A Head Full Of Dreams’ documentaire én de concert film ‘Live In São Paulo’. Een must have voor alle Coldplay fans dus.

Deel: