Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Legendary Albums Live: Brothers in Arms in Stadsschouwburg Haarlem.

Concerttip donderdag 11 oktober: Legendary Albums Live: Brothers in Arms in Stadsschouwburg Haarlem

Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key of Life’ en een uitverkochte 3JS tournee met ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. ‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat al zes wereldhits (o.a. ‘Brothers in Arms’, ‘Money for Nothing’, ‘Walk of Life’, ‘Why Worry’) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘ uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pink-pop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vier-koppige band. Dire Straits’ ‘Brothers in Arms’ het complete album live en daarnaast natuurlijk ook hun andere grote hits in een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid.

Deel: