Popa Chubby speelt al 25 jaar de blues. Hoewel hij het zelf beter omschrijft: “The Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters, and Jimi Hendrix meets Robert Johnson”. Ted Horowitz (zijn echte naam) is met zijn imposante verschijning één van de meest populaire karakters uit de blues scene van New York. Hij bracht al meer dan 25 albums uit, waaronder de bestseller ‘Booty and the Beast’. Zijn laatste album ‘Two Dogs’ (2017) is het meest persoonlijke album tot nu toe.

Popa Chubby komt op donderdag 8 november naar Metropool in Hengelo en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je wilt gaan, wie weet win je een paar kaarten. *

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: