Matt Bianco scoorde wereldwijd diverse hits met o.a. ‘Half A Minute’, ‘Get Out Of Your Lazy Bed’ en ‘Whose Side Are You On?’. Vanaf de jaren 80 heeft de band een hoop bezettingswisselingen gehad. Mark Reilly is de enige constante factor geweest. Vandaag de dag weet hij het publiek nog net zo goed om zijn vinger te wikkelen als 30 jaar geleden.

Vorig jaar is het nieuwe album ‘Gravity’ uitgekomen. Matt Bianco plukt de vruchten van zijn jarenlange ervaring. Frontman Mark Reilly heeft voor het nieuwe album een hele nieuwe band bijeengebracht. Hun missie: Matt Bianco’s bossa- en jazzroots nieuw leven inblazen, maar de easy-going vibe en het dry-martini stemgeluid van Mark Reilly niet verloren laten gaan.

Ter ere van hun vijftiende album ‘Gravity’, staat de band 4 november in De Flux in Zaandam en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Like Maxazine Noord Holland en tag onder het bericht met wie je wilt gaan, wie weet win je een paar kaarten. *

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Deel: