Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Halsey in AFAS Live.

Concerttip dinsdag 25 september: Halsey in AFAS Live

De GRAMMY Award-genomineerde en multi-platinum zangeres Halsey is een van de bekendste popsterren van haar generatie. Ze sloeg hoge ogen met haar in 2017 uitgebrachte album Hopeless Fountain Kingdom. In Amerika en Canada torpedeerde ze zichzelf hiermee naar de nummer 1 positie van de charts en ook in andere delen van de wereld kwam de plaat hoog binnen.

Recentelijk werd de catchy track ‘Alone’, afkomstig van haar in 2017 uitgebrachte album Hopeless Fountain Kingdom, gereleased als nieuwe single. Voor dit nummer heeft Halsey samengewerkt met Big Sean en Stefflon Don.

Slechts enkele jaren geleden was ze nog ‘gewoon’ Ashley Nicolette Frangipane: een tiener uit New Jersey. Dat veranderde allemaal toen ze in 2014 een liedje getiteld ‘Ghost’ op SoundCloud zette onder de naam Halsey, want daarna ging haar muzikale carrière als een speer. In 2015 brak ze wereldwijd door met hitsingle ‘New Americana’ en in de zomer van dat jaar kwam album BADLANDS uit dat lovende kritieken ontving van muziekrecensenten en haar fan schare alleen maar groter maakte.

In 2016 gaf Halsey haar eerste concert in Nederland. Toen stond ze geprogrammeerd in de kleine zaal van Melkweg, maar de kaartverkoop hiervoor liep zo hard dat de show al snel werd ge-upgrade naar grotere zaal The Max. Daarnaast werd ze in 2017 geboekt voor Lowlands waar ze het podium van de Alpha sierde.

Deel: