Vier dagen lang, van donderdag 27 september tot en met zondag 30 september, kun je als live muziekliefhebber werkelijk je vingers aflikken met een gloednieuw en uniek festival op Scheveningen: 200 by the Sea! In het kader van Feest Aan Zee, de viering van 200 jaar badplaats Scheveningen, zullen op 5 locaties op 15 podia maar liefst 200 bekende acts in de popmuziek, internationale acts, opkomende acts, artiesten uit Scheveningen en Den Haag en talenten uit de regio een fantastische show geven. Scheveningen bruist als nooit tevoren!

Ronnie Flex in het Scheveningse Kurhaus
De show van Ronnie Flex – een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, meer dan 250 miljoen views op YouTube, drie nummer 1-hits en diverse platina platen – en zijn vaste formatie Deuxperience is de grote afsluiter in het Kurhaus. Een Scheveningse locatie met muziekhistorie, aangezien op 8 augustus 1964 hier het legendarische concert van The Rolling Stones plaatsvond. Overige optredens in de beroemde kurzaal zijn er van Splendid, Son Mieux en (Haagse Nachtburgemeester) DJ Sunny Sjoerd.

Voor jouw gemak zetten wij het programma, per dag, voor je op een rij:

Zondag 30 september 2018 | Kurhaus
RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE
SON MIEUX | SPLENDID | SUNNY SJOERD

Zaterdag 28 september 2018 | See Lab en Keizerstraat
KEES VAN HONDT | BLAAS OF GLORY | SCRAM C BABY
DEN HAAG SOUNDSYSTEM | TAPE TOY | MUJI ROUX
NOVAWILDE | TEN YEARS TODAY | THE LVE | VAN WANKO | AESTRID | CALLKOEN | LOREN NINE | THREE LITTLE CLOUDS | JIBBER JABBER & THE JAMS | JOSEPHINE (BE) | LION’S DEN | THE LESLIES | CAS & GABY | ROEL POTHOVEN | DUSTY STRAY | JOHN LEWIS-CABBOT | ST. MAANE | MEADOWLAKE | BORKA BALOGH | MARK JASON WILLIAMS | MORRES | GENERAL JABBAH | BUNNY BONANZAS | WILLIE DARKTROUSERS | MELISSA GREENER | DION ROMAN | VIC WILLEMS | THE MUTATIONS | JARA | MARIN POLS | GIRLSTALK | JITSKE | SMUDGED TOADS | DJ AXEL | BUNKERFACE (UNDERCOVER) | OLIVER PESCH | SOMETHING LIKE SUNSHINE | THE FRONTLINERS | DELAYED APE | BANANA SAVANNAH | DEVISIE | LUCAS ELI | INNOVATION | TIGER PILOTS | ANNA LOTTE | AWASH | DJ GENERATE | WALDEN | YOU AND THE SKY | OCEAN TRIBE | SPEAKEASY | DISHKING | NEW DOSIS AUDIO | CATCHY | NO JUSTICE | UNKNOWN | SUGARSKULLS | SUNDAY’S THE END | CONCENTRATED HOURS | BETTY ANDEWEG | RUUD OUWEKERKE | MARIEKE HERMSEN | LISA SPRENKELS | SIGGI FLORENTINA | TWO SHAKES OF A LAMB’S TAIL | MOTHER BASS

Vrijdag 28 september 2018 | See Lab en Keizerstraat
DE KRAAIEN | HALLO VENRAY | AVI ON FIRE | HAUSMAGGER | SUBURBS
ANEMONE | AYONNE | DE HAVILLAND | CYNBEL | DIANE GRACE | O, KUTJES | PAOLO MORENA | THEO SIEBEN | VELOSSO | JOSEPHINE | THE SHADY GREYS | MISTER PRETTY | LAST THURSDAY | SKIFF | THE GREY PANTS | DAX | THE FISCUS | MAUDLIN | DONKEY KUNG FU | TIM DAWN | AMBER KAMMINGA | GANGABELLA | CHARMPLAY | AMAROC | LAST THURSDAY | ROGIER PELGRIM | MICAH & JULIA | MICAH | STENNIS | THOSE FOREIGN KIDS | LAURA JORINDE | KIPKILLAH | KI/KI, FLOW | PLAAT DELICT | PLUMIN | CLOAKED | KAMIKAZE | D.J.I.M. | MOOSZ | REMY | TEDDY MACRANDER | BANTY HOLLER | MILL GREEN | PRINS | FETS | JAIMY VERSTEEG | DJANGUS | CLASINE | TEMPLE FANG | GREEN POLICY | LAURA JORINDE | GIO ROSETTA | GIOVANNA’S ZOO | YOUR INTERVENTION | COOCOO | CODE 69 | RAMON POTTERBAND | DOUBLE | WHAT ABOUT SUNDAY

Donderdag 27 september 2018 | See Lab en Keizerstraat
INDIAN ASKIN | MASSI | TEN TIMES A MILLION | ABDOMEN
ALCUNA WILDS | BOI MESA | BAKERSONGS | I TOOK YOUR NAME | MANGO ZABBA | SCARLET ROSE | EIGER | JOHNNY BRUCE MILLER | ROBIN KESTER | FFOOSS | SUZY V | ONWIJS GIJS | RUBENSON | DWAYNE FRANKLIN & DADDY JACOB | HET GEZELSCHAP | LONE WOLF | MELLE DE BOER | COLLIN HOEVE | NIMBUS | FILTHY FELONS | TOM VROLIJK | THE LIMITERS | PARACETAMOL | AVA NOVA | LYO | ISMENA GOOSSEN | BLUE MONDAY | MADHARA | NOA HUGAS | LEVEL UP PRESENTS: CHEYENNE & JERREL | LEVEL UP PRESENTS: JAMIE ZWART | BAUWIEN | GET THE FUNK OUTTA MY KITCHEN | TRUST US WE’RE LIARS | MY OWN ARMY | DJ TEAM CANDY SAYS | SHARON OVERKAMP | RACHMAN & NOVA | YTIM | IZABELLA | GO HARD | FADOUAD | FDG | N-SAR | MARLEEN KLOMPENHOUWER | FRED PLOEGMAN | ANNE ROOS TEUNISSEN | WHO’S PHIL | AXE’S US

Woensdag 26 september 2018 | Keizerstraat
WILLEM BODHI | VERA KRAMER | THE RASPERS | SCHEVEDINGEN | MICHELLE DE GROOT | ARIE SPAANS | JOOP COLSEN | COBA | BART VAN DER HARST | CAREL BRAND, HAAGSE ADJE & COR VAN HOORN

Deel: