Kenny B was met ruim tien nummer 1 hits al een begrip in Suriname, toen hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40, waarvan liefst 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. Parijs heeft inmiddels bijna 32 miljoen views op YouTube. Met Parijs wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren.
De afgelopen jaren is Kenny B met zijn muziek door heel Nederland gereisd. Van clubs tot festivals tot televisie programma’s, je kon niet om hem heen. De afgelopen maanden heeft Kenny B gewerkt aan zijn nieuwe album. Tijdens de voorjaarstour kun je dan ook behalve alle hits een flinke dosis nieuwe Kenny B muziek verwachten. Dat belooft een feest te worden om nooit te vergeten!

Kenny B komt op 15 maart naar Burgerweeshuis in Deventer voor een concert.

Deel: