Vrijdagavond streek Justin Timberlake neer in de Arnhemse Gelredome tijdens zijn ‘The Man Of The Woods’ Tour. Tegen het einde van de middag hadden zich buiten voor het stadion al vele (voornamelijk vrouwelijke) fans opgesteld om een goed plekje voor de show te kunnen bemachtigen.

Gewapend met een gigantisch podium en een prachtige lichtshow begon de show van Justin Timberlake met ‘Filthy’ en ‘Midnight Summer Jam’. Met een grote glimlach op zijn gezicht en zijn fantastische dance moves bracht Justin het publiek direct in extase. Toen de eerste tonen van ‘LoveStoned’ ingezet werden was het feest compleet en gingen de fans lekker uit hun dak.

Tijdens deze show van The Man of The Woods Tour kwamen veel nummers van het nieuwe album voorbij, die met veel gejuich werden ontvangen en hard werden meegezongen. Naast de grote bombastische momenten met lichtshow en dans, waren er ook een aantal mooie kleine momenten tijdens het concert. Het kampvuurgedeelte (met een echt kampvuur) waar Justin samen met een paar muzikanten van zijn Tennessee Kids band midden in de zaal liedjes op gitaar zong, mag zich hiervan zeker het hoogtepunt noemen. Hierbij kregen met name de achtergrondzangers- en zangeressen hun moment om te kunnen schitteren, het publiek zorgde hierbij met de lampjes van de telefoons voor een extra mooi sfeerbeeld.

Justin Timberlake liet in Arnhem zien dat hij een zanger en entertainer is die alles met perfectie weet te brengen. Tijdens ‘Rock your body’ ontstond er zelfs een kleine dansvloer midden tussen het publiek, zeer tot vreugde van de fans. Naast de nieuwe liedjes kwamen natuurlijk ook de nodige hits voorbij als ‘SexyBack’, ‘Senorita’ en ‘What goes around…. comes around’.

Gedurende de show werd er ook veel contact gemaakt met de zaal, zo wist Justin ook te verkondigen dat de bezoekers Ellen en Michael zich hadden verloofd gedurende de show. Hier werd dan ook met de gehele band op geproost.

Het hoogtepunt van deze show was toch wel toen ‘Can’t stop the feeling’ werd ingezet. Een betere afsluiter dan deze monsterhit kon men zich niet wensen. Justin Timberlake bracht een fantastische show die nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Het is dan ook niet zo gek dat er ook nog een optreden in de Ziggo Dome komt.

Foto’s (c) Stefanie Portegies

 

Deel: