Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Waterboys in Paradiso.

Concerttip donderdag 23 augustus: The Waterboys in Paradiso

The Waterboys, de band rond de Schotse zanger en gitarist Mike Scott, maakte in de jaren ’80 furore met grote hits als ‘The Whole of the Moon’ en ‘Fisherman’s Blues’. Rock ‘n’ roll, punk, soul en Keltische muziek zijn belangrijke inspiratiebronnen voor Scott. Na grote successen in de jaren ’80 ging de groep in 1993 uit elkaar, om in 2000 weer samen te komen, nieuwe albums uit te brengen en met enige regelmaat naar Nederland te komen voor optredens.

In september 2017 verscheen het meest recente album ‘Out of All This Blue’. Het is het twaalfde album en het eerste dubbelalbum van een band die zich keer op keer opnieuw weet uit te vinden. Kort na de release speelde The Waterboys in de AFAS Live, maar dit jaar pakt de band het “intiemer” aan met twee optredens in de grote zaal van Paradiso.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: