Het jaar 2018 betekent een comeback van de legendarische Amerikaanse ska/punk band Fishbone. De band, opgericht in 1979, is terug in de originele bezetting van die tijd. Dat er niets aan hun kracht is verloren laten ze op woensdag 8 augustus horen in Gebouw-T Bergen op Zoom. Na de oprichting van de band wist Fishbone al snel een plek in de rock ’n roll scene te vergaren met het releasealbum ‘Fishbone’ wat in 1983 uit kwam. Dit album bevatte hits als ‘Party at Ground Zero’ en ‘Ugly’.

In 1988 volgde het album ‘Thruth and Soul’, wat de MTV hit ‘Freddie’s Dead’ bevatte. Sinds die tijd heeft de band nog 9 albums uitgebracht en is hun muziek in diverse films te horen geweest. Tevens heeft de band opgetreden bij ‘Late Night with Jimmy Fallon’ en is er een documentaire over hen gemaakt, getiteld ‘Everyday Sunshine: The Story of Fishbone’ (2010). 2018 is het comeback jaar voor Fishbone, met optredens op grote festivals in Amerika, Japan en Europa. Volgens oprichter en bassist Norwood Fisher is de band energieker dan ooit. “We zien er erg naar uit om deze energie naar het podium te brengen en onze fans een show te geven zoals nooit tevoren!” Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium. Hier is eveneens meer informatie over het concert te vinden.

Deel: