Vandaag kondigde Jan Smit op zijn social media zijn op stapel staande nieuwe album ‘Met Andere Woorden‘ aan. In de omschrijving van het album wordt gesproken over inspiratie uit onverwachte hoek. Verder wordt er nog niets losgelaten over het concept van het album, dat op 20 september moet uitkomen.

Eerder deze maand is de gloednieuwe single ‘Ik Wil Slapen’ gereleaset. De track is een spontane en bijzondere samenwerking tussen gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria welke ontstond tijdens opnames van ‘De Beste Zangers’

Voor Jan Smit luidt dit album een nieuwe periode in. Op 20 september komt het album uit welke direct wordt ondersteund door een Theatertour door heel Nederland. De tour start op 26 september in Zaandam. Zowel de tour als het album heten ‘Met Andere Woorden’

Deel: