Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bryan Adams in de Ziggo Dome.

Concerttip zondag 17 juni: Bryan Adams in de Ziggo Dome

Ter promotie van zijn gloednieuwe album ‘Ultimate’ gaat Bryan Adams volgend jaar opnieuw op tour, waarbij ook de Ziggo Dome wordt aangedaan. Op het album ‘Ultimate’ vindt je alle grote hits van Bryan Adams, evenals twee gloednieuwe nummers. Tijdens de Ultimate tour trakteert Bryan Adams ons dan ook op een mix van nieuw werk en zijn allergrootste hits, zoals ‘(Everything I Do) I Do It For You’, ‘Can’t Stop This Thing We’ve Started’, ‘Summer of ’69’, ‘Heaven’ en nog veel meer. Het wordt de derde keer dat de Canadese rocker een bezoek brengt aan de Ziggo Dome. In 2014 en 2016 stond hij ook bij ons op de planken.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: