Het Alle Remmen Los Festival, wat BZB ter ere van haar 25-jarige jubileum tijdens het Hemelvaartsweekend organiseert, is volledig uitverkocht! “Beide festivaldagen én de camping vroegtijdig uitverkocht, dat gaat onze verwachting te boven!”, aldus zanger Fred van Dijk. “Het weer zit mee en de opbouw gaat zeer voorspoedig. Kortom, wij zijn er klaar voor!”.

BZB trapt af op Camping De Vlaamse Kust en presenteert nieuwe single ‘Domme Dingen Doen’
Sinds vanmiddag 14.00 uur zijn de poorten van Camping De Vlaamse Kust, genoemd naar de gelijknamige BZB track, geopend. Geheel in stijl wordt deze ook daadwerkelijk beheerd door onze Vlaamse Zuiderburen. Om 16.00 uur zal BZB is festival begonnen met een Unplugged show op de camping. Aansluitend wordt om 17.00 uur Festivalterrein Gras Erop geopend en gaat het muziekprogramma meteen van start. De jubilarissen presenteren om 19.00 uur hun nieuwe single ‘Domme Dingen Doen’ met een zeer verrassende clip op een groot ledscherm in de Vetja!

Programma
Het terrein aan de Laageindsedijk wordt op 9 en 10 mei omgedoopt tot Festivalterrein Gras Erop met optredens van ruim 20 bands waaronder Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Bökkers, WC Experience, The Wetnecks (USA) en BZB Oldskool.
Naast diverse foodtrucks staan onder andere ook Lijn 99, een lijnbus met live-muziek en een Cocktailbus waar je een cocktail kunt scoren onder het genot van goeie muziek van een DJ. Tevens is er een Speciaal Bieren Terras en zullen WC Stylistes Toos & Nel zorgen voor de ultieme toiletbeleving.

Start voorverkoop Alle Remmen Los Festival 2019
Het Alle Remmen Los Festival krijgt vervolg! Aanstaande zaterdag 12 mei om 12.00 uur start de vroege vogel kaartverkoop voor de tweede editie van Alle Remmen Los Festival wat plaatsvindt op 29 en 30 mei. De eerste 1.000 kaarten gaan dan in de online voorverkoop met een fikse korting, hierna start meteen de reguliere verkoop.

Deel: