Nina Kinert, voorheen bekend als Nina K, komt vandaag met een gloednieuw nummer, ‘Der Dom, Il Duomo’. De Zweedse zangeres brengt haar nieuwe single ‘Der Dom, il Duomo’ uit met een prachtige intieme video. Met deze video wordt tevens het aankomende studioalbum ‘Romantic’ aangekondigd, dat gepland staat voor release op 11 mei, via V2 Benelux.

De Zweedse schone beleefde haar grote internationale doorbraak al in 2007, toen de bekende autofabrikant SAAB haar single ‘Through Your Eyes’ gebruikte voor hun wereldwijde reclamecampagne van dat moment. De volgende single van Nina Kinert, ‘Beast’, die van haar album ‘Pets & Friends’ kwam, werd een radio-hit in heel Europa en werd gevolgd door het Star Wars-geïnspireerde album ‘Red Leader Dream’ in 2010.

En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de beginperiode van de carrière van Nina Kinert. Nu, in 2018, komt Nina zogezegd met haar nieuwe album ‘Romantic’, waarvan ‘Der Dom, il Duomo’, vandaag in première gaat, hier op Maxazine.

Deel: