Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Scorpions in de Ziggo Dome.

Concerttip maandag 2 april: The Scorpions in de Ziggo Dome

Op maandag 2 april komt de legendarische Duitse rockband Scorpions met de Crazy World Tour naar de Ziggo Dome! De band neemt Vandenberg’s Moonkings mee als special guest.

Ruim vijftig jaar geleden in een naoorlogs Hannover besloten Klaus Meine, Rudolf Schenker en Matthias Jabs de band Scorpions op te richten. De grote doorbraak voor de band kwam in 1984 met het album ‘Love at First Sting’ met daarop de hitsingle ‘Still Loving You’. Later scoorde de band ook internationale hits met ‘Rock You Like a Hurricane’, ‘Wind of Change’ en ‘Send Me An Angel’. De powerbalad ‘Wind Of Change’ groeide uit tot het muzikale symbool van de val van de Berlijnse muur.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: