Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Yes in 013.

Concerttip dinsdag 27 maart: Yes in 013

Ze zijn één van de langst bestaande bands op deze planeet. In 2017 viert de invloedrijke progressieve rockband Yes niet alleen dat ze zijn toegelaten tot de Rock ‘n’ Roll Hall of Fame, maar ook hun gouden jubileum. En daarom kijken Steve Howe, Alan White, Geoff Downes, Billy Sherwood en Jon Davison vanavond terug op 50 jaar Yes met een speciale set. En als speciale gast nemen ze ook ‘founding member’ Tony Kaye mee!

In het eerste gedeelte spelen ze de A- en D-kant van ‘Tales From Topographic Oceans’ (zelden live te horen!) en de tweede helft spelen ze een best-of set van 50 jaar Yes. Fans van de band weten dat shows zelden korter zijn dan 2,5 uur. Dus verwacht weer een avondvullende show vol prog van wereldklasse!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: